Allt kan hända på fabulous ICA!

Jag är barnfri i helgen och det är för att jag jobbar lör och sön. Men jag börjar inte för än 16.00 så jag fick sovmorgon idag. Därför längtar jag lite extra efter de helger då jag jobbar. :)

Nu har Leomix ett rum att leka i. Och han får sova där inne också. Då får jag lite privat tid också. Sköönt. Det är bara småfix kvar nu och så den STORA detaljen - NYTT GOLV! :) Sen är det klart!

Men när allt är klart vill jag väl göra om igen *fniss* Då river jag väl ut köket och byter diskbänk, kaklar om och byter köksluckor. Nää Det är bara en hyresrätt. Där sätter jag gränsen.

Igår på ICA var det en kille som aldrig kunde sluta att säga hur vacker jag var och vilket gott hjärta jag hade och hur mycket han ville ha en flickvän som mig. Visst var det smickrande men jag satt liksom fast i kassan och efter 7 min började det bli jobbigt så jag blev helt svettig i min fleecetröja och knallröd i ansiktet och började tokskratta och kunderna i kön bara stod där. Uäääh.. ville bara ta av mig tröjan och springa, men det skulle kunna misstolkas, så jag satt kvar och lugnade ner mig. Puh!

Ehe ehe! Tack tack.... ehee..Postat av: margareta sandqvist

Men va du rodnar, men fin bild ialla fall

2010-02-28 @ 17:07:10
URL: http://ronjastrid.blogg.se/
Postat av: Tomas

Hade kunnat varit jag som stod och berättade om hur vacker och fin du är! Du är fantastisk Millan.. Söt och härlig :-) Kram

2010-03-01 @ 20:06:01
Postat av: Ibland handlar jag på ICA

Haha. Tokigt. Men jag får erkänna att jag själv tänkt tanken på att säga något vid ett par tillfällen då du suttit i kassan. Jag är dock smart nog att inse att det är lätt hänt att bli till killen du just beskrev. =) Man får helt enkelt vara glad nog över att det ibland blir en smula trevligare att handla när man är där. =)

2010-08-11 @ 10:38:30

Här kan du kommentera mitt inlägg!:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0