Shit vad detta stämmer bra!

Som jag nämnde tidigare så har jag en jätte bra astrologi-sida där man kan läsa om hur man är som person beroende på när och vart man föddes. För livet påverkas av hur stjärnorna och planeterna står på himlen. Detta är sidan om du också vill testa: http://ceze.com/berglund/swedish/index.htm

Bra tid för att ordna upp alla dina nuvarande problem.
Precis vad jag gör!

Du kommer att vara full av energi, och ta på dig herkuliskt arbete.
Stämmer!

Du kommer säkerligen att ha ett kärleksäventyr, du kommer att resa för att träffa ditt hjärtas utvalda, du kommer att vara på gott humör.
Kan inte stämma bättre!

Du kommer att känna dig i toppform, på gott humör utan att egentligen veta varför. Ingenting nytt i ditt liv, men ändå omges du av ett glädjetöcken.
Japp!

Du kommer att vara energisk, full av handlingskraft. Du kommer att fatta viktiga beslut, med det nödvändiga förutseendet. Inget störtande in i saker. Du kommer att lyckas med allt vad du utför, projekten under arbete. Du kommer att vara optimistisk, att ha stadga. Dina sexuella instinkter kommer att vara uppväckta.
Yes yes yes! :)

Dina ömma känslor är klarvakna. Du kommer att attraheras av det motsatta könets charm och kommer lätt att bli förälskad. Dessa känslor är mer fysiska än intellektuella. Dina sinnen kommer att vara väckta. Du kommer att känna dig i toppform, att vilja gå ut och träffa folk.
Jag säger det igen.. stämmer!

Du kommer slutligen att förverkliga dina planer, efter långvarigt och oförtrutet arbete, tack vare ditt tålamod, din erfarenhet, som du alltid har vetat att begagna, ditt sunda förnuft och också eftersom du aldrig har tappat ditt syftemål ur sikte.
Och detta är ju helt sjukt. Jag ska söka en designhögskola nu och detta borde betyda att jag kommer in! Hoppas!

Här kan du kommentera mitt inlägg!:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0