Snart åker jag hem till Sthlm igen!

Men tusan också! Måste skotta! Nu snöar det massor igen och den långa gången som jag skottat synns knappt. Jag ska nog vänta tills Ronja eller Ebba (mina kusiner) kommer hem så kan dom ta hand om Leomix medans jag skottar. Jättekul! :) Måste hänga tvätt och tvätta tvätt. Tina kyckling. Dammsuga och fixa.

Det börjar närma sig fredag och då har jag varit här i 2, 5 veckor. Vad tiden går fort. Men det är väl för att vi har så roligt :)

Men jag måste erkänna att jag längtar hem lite. Det ska bli så skönt att komma tillbaka till sitt egna liv. Och jag ska ju få nytt golv och måla klart väggarna hemma. Så det finns mycket kul som väntar!

Och i helgen ska jag jobba igen. Nu var det ett tag sedan. Ska också bli roligt! Men det som känns lite jobbigt att komma hem till, är ju begravningen för mina döda blommor och så posten.. och se om Leomix fått någon dagisplats. Och sen måste jag försöka få ihop allt med mitt jobb schema. Jobbar nästan bara kvällar och helger. Det går ju inte... Gulp! Det finns bara 2 lösningar där. Antingen söka nytt jobb eller komma in på skolan jag ska söka. Och jag som verkligen gillar just den arbetsplatsen. Tyyypiskt! Jätte jätte typiskt.. Jaja..

Återkommer..

Postat av: Johis aka Råny

WIIIII :D Du är så välkommen hem så!! ;D

2010-02-17 @ 15:52:44
URL: http://lapd.blogg.se/
Postat av: Om detox

får man äta vanlig mat under dagen eller dricker man bara detoxen?

2010-02-17 @ 15:57:18
Postat av: Millan

Om detox: Man ska äta normalt. Detoxen ersätter inte mat. Men man ska undvika salt, socker, tobak, alkohol och helst kött för att rensa ut slaggprodukterna så bra som möjligt.

2010-02-18 @ 08:36:54

Här kan du kommentera mitt inlägg!:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0