Städa insidan av din kropp!

Känner du dig alltid trött? Känner du dig uppsvälld? och vill du bli av med några extra kilon?

Det här låter som en typisk reklam.. jag VET! Men tro mig. Detta fungerar!!! Det här är andra gången jag kör en kur med Detox. Jag blev jätte pigg och gick ner 5 kilo.

Hur fungerar det här då?

Jo, det är såhär att under hela ens livstid så samlar man på sig massa skit som inte ska vara i kroppen. Tex transfetter, gifter från alkohol och tobak, socker och salt. Kuren rensar ut allt och gör det mycket lättare för kroppen att ta upp näringen. Ungefär som en tarmsköljning fast mysigare :)

Man blandar 12 ml (en kork) med Detox och blandar ut det med 1,5 liter vatten. Sedan dricker man det under hela dagen i 20 dagar. Jag är sjukt dålig på att dricka vatten i över huvudtaget så detta är ju ett bra sätt att få i sig vätska.

Håret, naglarna, ringarna under ögonen och hyn bli också synbart bättre!!! Hela min kropp känns mysig och inte lika..... fast!

Undertiden du dricker kuren ska du undvika, salt, socker, nikotin, alkohol och skräpmat så mycket du bara kan.. för det är ju just DET som man vill få ur kroppen.

Vart finns Detox att köpa?

På hälsokosthandel. Kostar ca 220 kr. Smaken Persika/citron är godast. Smakar som iste!Här kan du kommentera mitt inlägg!:

Ditt namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0